INSTALLATION & FÖRSÄLJNING

Vi har erfarenhet från hundratals framgångsrika installationer av effektiva värmesystem och erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar helhetsansvaret för din installation – från behovsanalys till dess att anläggningen är i drift.

En värmekälla är en investering som ska räcka i många år och vi vet att det kan vara svårt att välja rätt. Därför erbjuder vi kostnadsfritt hembesök för att kunna erbjuda den bästa lösningen för just dina behov.

Vi har lång erfarenhet av värmeanläggningar och jobbar med de bästa produkterna på marknaden.

Värmepumpar

Vi erbjuder ett stort sortiment luft/vattenvärmepumpar för olika förutsättningar och olika behov. Med en värmepump överförs luftens energi till värme och varmvatten och på så sätt minskar dina uppvärmningskostnader.

Oljeeldning

Olja har under många år varit det vanligaste bränslet. Under senare år har oljan ökat kraftigt i pris och politiska beslut har tagits för att oljeanvändningen ska minskas i Sverige.

Är du ännu inte redo att byta ut din oljepanna är en översyn ett måste. Kanske en kompletterande värmekälla kan vara ett alternativ.

Pellets

Pelletsvärme är bra både för plånboken och miljön. Nackdelen är att det kräver lite mer underhåll. Pellets är miljövänligt genom att de tillverkas av biprodukter från sågverksindustrin och bidrar inte till växthuseffekten. Rökgaserna vid förbränning av pellets är mycket rena. Någon synlig rök förekommer inte och ingen lukt.

Elpannor

Ofta kompletterar elpannan din värmeanläggning när värmepumpen, ved- eller pelletspannan inte räcker till för att värma huset när det är riktigt kallt. Kombinationerna för effektiv uppvärmning är många och vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig.

Solvärme

Solvärme är ett samlingsnamn för den teknik som omvandlar solens strålningsenergi till värme. Det finns många olika typer och kombinationer av solvärmesystem. Solen ger energi även dagar som är molniga.

Bergvärme

Bergvärme är solenergi som lagrats djupt nere i marken, i botten av sjöar eller under din gräsmatta. Med en bergvärmepump får ditt hem både värme och varmvatten, och kyla under varma sommardagar. Med den här sortens förnybar energi sänker du dina energikostnader och får det perfekta inomhusklimatet – samtidigt som du gör miljön en tjänst.

Hör av dig om du har frågor kring bergvärme eller våra bergvärmepumpar. Vi delar gärna med oss av vår kunskap.

Värmesystem

Det är inte lätt att välja ett nytt värmesystem. Det finns många alternativ att välja mellan och framtida energipriser är svåra att förutspå. Har du en gammal panna eller ett gammalt värmesystem kan det vara bra att ta reda på vilka valmöjligheter som finns så du är redo när det är dags att byta.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer.